Ännu en lyckad fredagskväll på anrika restaurang prinsen.

Det är få saker som går att överexponera sig själv med, men en i denna elit är restaurang prinsen. Den anrika och mer 100år gamla restaurangen håller ständigt och jämt måttet, man blir aldrig besviken på varken miljö som mat eller personal.
"Truley one of the best"Den här fredagen var självklart inget undantag, jag och min käre vän Felix har gjort det till en liten tradition, som passar mycket väl in på våra visioner om framtiden. Eftersom prisen passar alla åldrar, prinsens ålders mix är fulländad. Turen med att vi haft nästan samma bord varje gång är nästan läskig, det måste helt enkelt vara menat. Hursomhelst en mycket trevlig tradition, som ska utvecklas.
Måltid:
Det blev prinsens handtrillade köttbullar och en Nils Oscars Kalasöl till dryck.

/ GOD SAVE THE QUEEN
Aahhh, Prinsen! Kan man äta bättre Wallenbergare i Stockholm? Och vilken biffrydberg. Önskar att de öppnade en filial i göteborg. Men ett varningens finger för hur det ser ut i deras kök... Fast så är ju å andra sidan alla krogkök. Ha re gött i Americat!
Väldigt sant, få ställen som håller standarden på husmanskost som prinsen... hehe yes men jepp som du säger köken är sällan bra!! thx mate!
har lite inside info om deras kök och hantering av råvaror som den gode prinsen säkerligen vill hemlighålla.. kan ju säga att mysiga är inte något man kan säga om dessa fakta.